Konferens

Hos oss kan ni fokusera på er konferens och låta inspirationen flöda. Det finns också möjlighet till olika aktiviteter för samarbetsövningar. Läs mer om våra konferensmöjligheter

Bo hos oss

Den nuvarande exteriören kom till i början av 1800-talet men de forna ladorna är idag nyrenoverade gästrum i olika utföranden och prislägen. Läs mer om våra rum.

Catering

Unna dig att njuta av våra fint garnerade fat och låt dig väl smaka. Ett lätt sätt att få tid att umgås i glada vänners lag utan att någon behöver slita i köket. Läs mer och se vår cateringmeny 2022 här!

Dop

Lås oss ta emot familj och vänner efter en trevlig stund i kyrkan i en naturskön miljö. Bjud på fika, smörgåstårta eller en härlig buffé. Välkommen att kontakta oss för mer information, priser och bokning.

Bröllop

Låt oss hjälpa er att göra er speciella dag till något alldeles extra. Vi komponerar menyn utefter era önskemål. Ring eller mejla oss för att boka ett första möte!

Minnesstund

Hos oss blir minnesstunden ett tillfälle att i lugn och vacker miljö samlas efter ceremonin och ta del av minnen och historier. Kontakta oss gärna för mer information om vad vi har för menyer att erbjuda er.

Fredagslunch

Sommarlov

Vi vill tacka alla för den fina feedback vi fått kring våra fredagsluncher under våren. Vi känner verkligen uppskattning från er, tusen tack!
Sommar innebär mycket läger för oss och under den tiden erbjuder vi ingen lunchservering.
Om allt går vägen så hoppas vi att vi hörs och ses till hösten!

Läger

Många barn, ungdomar och vuxna har besökt gården under årens lopp. Gården är lika bra för idrottslaget, föreningen som för konfirmander. Läs mer!

Välkommen att kontakta oss

Vi brinner för tanken att allt är möjligt och känner en genuin glädje i att få dig att trivas. Så varmt välkommen att kontakta oss med din förfrågan. Kontaktuppgifter.


 

Att göra på Södra Hoka

Utöver våra specifika event finns det en mängd olika aktiviteter runt vår knut. Vi har förmånen att ligga mitt i ett naturreservat där vandringsleder, fiskesjöar och paddling finns tillgängligt.

Utöver vår underbara natur har vi endast ca 10 minuters bilväg till Karlshamns handelsstad med butiker, restauranger och caféer. Titta gärna vad staden har att erbjuda här på länken.

Värt ett besök är även vårt badhus med vattenrutschbanor och bubbelpooler. För öppettider: Karlshamn.se/vaggabadet.