Bo hos oss

Vi har bokningsbara och just nu lediga rum under Sweden Rock (6-9 juni) samt Hund SM (22-26 augusti). Välkomna att kontakta oss för mer information och prisuppgifter.

Catering

Unna dig att njuta av våra fint garnerade fat och låt dig väl smaka. Ett lätt sätt att få tid att umgås i glada vänners lag utan att någon behöver slita i köket. Läs mer och se vår cateringmeny 2018 här!

Dop

Lås oss ta emot familj och vänner efter en trevlig stund i kyrkan i en naturskön miljö. Bjud på fika, smörgåstårta eller en härlig buffé. Välkommen att kontakta oss för mer information, priser och bokning.

Bröllop

Låt oss hjälpa er att göra er speciella dag till något alldeles extra. Vi komponerar menyn utefter era önskemål. Ring eller mejla oss för att boka ett första möte!

Julbord & Underhållning

Klappjakten – mot nya mål! Mysig herrgårdsmiljö och ett välsmakande julbord med allt som hör därtill. Däremellan en nära show med Nöjeskompaniet. En show med julen i fokus där humor och musik för oss samman.


 

Att göra på Södra Hoka

Utöver våra specifika event finns det en mängd olika aktiviteter runt vår knut. Vi har förmånen att ligga mitt i ett naturreservat där vandringsleder, fiskesjöar och paddling finns tillgängligt.

Utöver vår underbara natur har vi endast ca 10 minuters bilväg till Karlshamns handelsstad med butiker, restauranger och caféer. Titta gärna vad staden har att erbjuda här på länken. För barnfamiljen rekommenderar vi Kreativum, ett upptäckarcentrum med närliggande Tropicarium. Kreativum.se.

Värt ett besök är även vårt badhus med vattenrutschbanor och bubbelpooler. För öppettider: Karlshamn.se/vaggabadet.