Välkommen att Konfererar hos oss på Stiftsgården Södra Hoka.

Upplev den vackra och rofyllda naturen på Södra Hoka. Vi ligger beläget i ett av Blekinges vackraste naturområden. Med närhet till fina löpaslingor och rekreationsområden i skogen, precis intill husknuten. Här kan ni fokusera på er konferens och låta inspirationen flöda. Vi har även sjön precis intill oss med 6 kanoter att tillgå. Det finns möjlighet till olika aktiviteter för samarbetsövningar, som vi gärna visar för er.

I vårt dagkonferens paket för 372 kr/person (exkl. moms) ingår följande

  • Förmiddagsfika på buffé med Hokas hembakade frallor och olika pålägg inklusive te/kaffe.
  • Lunchen serveras i form av buffé inklusive salladsbord samt te/kaffe.
  • Eftermiddagsfika består av hembakad kaka alternativt en nyttig energigivande smoothies, te/kaffe.

Konferensavgift tillkommer. I avgiften ingår konferensrum med projektor, wifi, block/penna, frukt/godis och vatten. Dessutom finns det många möjligheter att samlas i olika grupperingar för grupparbeten. Priset är beroende av gruppens storlek. Kontakta oss för just ert pris.

 

Förläng gärna er vistelse!
Vill ni förlänga er vistelse och avsluta dagen med en härlig 2-rätters middag går detta givetvis jättebra. Totala priset för hela dagen blir då 547 kr/person exkl moms.
Vi har fullständiga rättigheter och vi ordnar med dryckespaket om ni önskar detta. Hos oss kan ni även stanna och bo över i våra bekväma och lugna rum. Kontakta oss så berättar vi mera.